زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

دستور ویژه فرمانده ناجا برای اجرای طرح‌های ضربتی مقابله با احتکار و قاچاق کالا‌های اساسی| کشف بیش از ۶۰۲ تن روغن، آرد و گندم احتکاری

  • کد خبر: ۱۰۷۴۶۴
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
دستور ویژه فرمانده ناجا برای اجرای طرح‌های ضربتی مقابله با احتکار و قاچاق کالا‌های اساسی| کشف بیش از ۶۰۲ تن روغن، آرد و گندم احتکاری
سخنگوی پلیس با اشاره به دستور ویژه فرمانده کل انتظامی برای اجرای طرح‌های ضربتی مقابله با احتکار و قاچاق کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم، از کشف بیش از ۲۹۰ تن روغن خوراکی و ۳۱۲ تن آرد و گندم احتکاری در ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار مهدی حاجیان با اشاره به دستور ویژه  سردار حسین اشتری؛ فرمانده کل انتظامی کشور، برای  شناسایی و دستگیری محتکران کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم، اظهار داشت: هرگونه عرضه، توزیع و نگهداری خارج از شبکه کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم، جرم محسوب می‌شود و  پلیس ورود خواهد کرد.  

وی با تاکید بر اینکه احتکار و قاچاق کالا‌های اساسی  به هر شکل، از نظر پلیس، جرم است و معیشت مردم را به خطر می‌اندازد، افزود: با دستور ویژه فرمانده کل انتظامی برای اجرای  طرح‌های ضربتی  مقابله با احتکار  و قاچاق کالا‌های  اساسی و مورد نیاز مردم، شناسایی و دستگیری محتکران کالا‌های اساسی، طی روز‌های گذشته آغاز شده و این روند با قوت ادامه دارد.  

سخنگوی فرماندهی کل انتظامی کشور بیان کرد: طی ۴۸ ساعت گذشته و با اجرای طرح‌های ضربتی پلیس توسط همکارانم در سراسر کشور برای بازدید از انبارها، شناسایی و دستگیری  محتکران، بیش از  ۲۹۰ تن روغن خوراکی  و ۳۱۲ تن آرد و گندم احتکاری کشف شده است.

سردار حاجیان با تاکید بر لزوم دسترسی کامل پلیس به بانک‌ها و سامانه‌های توزیع کالا‌های اساسی خاطر نشان کرد: با ایجاد دسترسی کامل انتظامی به بانک‌های اطلاعاتی تولید و توزیع کالا‌های اساسی و مورد نیاز، پلیس می‌تواند  نقش نظارتی خود را به عنوان مجری قانون ایفا کند؛ متاسفانه پلیس در حال حاضر دسترسی کاملی به سامانه‌های تولید و توزیع کالا‌های اساسی ندارد و باید این دسترسی ایجاد شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->